NÆRINGSLIV

Coop Marked Ljørdalen er vår nærbutikk i bygda. 

Coop Marked Ljørdalen

Fulufjellet Alpinsenter er et familievennlig anlegg i Ljørdalen, med 9 nedfarter, en av Norges lengste kjelkebakke og park. Fantastisk turmulighet i nærområdet; en ekte sherpa-trapp tar deg direkte opp i Fulufjellet Nasjonalpark. Fulufjellet har to koselige restauranter med take-away, skiutleie og eget barneområdet. De tilbyr også utleie av hytter, samt vaktmestertjenester som hyttetilsyn og hyttevask og salg av tomter og hytter.  Av sommeraktiviteter har de gratis sykkelstier, Fulufjellet Discgolf og utleie av kano.  

Fulufjellet.no

Ljørdalen bensinstasjon har døgnåpne bensinpumper. Her kan du kjøpe snacks og Ljørdalshonning. 

Bensinbua

Villa Fregn, ved foten av Fregn og inntil Fulufjellet Nasjonalpark. Her kan du slappe av med god mat og drikke i nydelige omgivelser. Samle familie og venner til minnerike begivenheter på Villa Fregn. 5 gjesterom, restaurant og bar

Villa Fregn

Kulør Fulufjellet er dalens interiør, maling og byggvarehandel. Kulør ligger i Ljørdalen sentrum. 

Kulør Fulufjellet

Lokal hjortefarm i Ljørdalen. Vil du bestille kjøtt? Kontakt John Stallvik:  johnsta@online.no, telefon 408 54157/402 40790 eller SMS

Trysil hjort 


Trysils største treningssenter befinner seg selvsagt i Ljørdalen!

Flott anlegg med alt av standard treningsapparater og mer til. Tredemølle og roapparat er selvfølgelig på plass. Stor gymsal med plass til aktivitet hvor de små barna også er velkommen!

Etter treningsøkten kan man sette seg i massasjestolen og pleie såre muskler. 

Fulufjellet treningssenter

Entreprenører og håndverkere

Nordnes Transport tilby alt innenfor graving og godstransport. Eget masseuttak som produserer alt fra grovpukk, bærelag og grus. Tilbyr også brøyting på vinterstid.
Mail: drift@fulufjellet.no