Fredagskonsert på Ljørdalsdaga!
 Eventyret Dunder & Snus startet 1990 og bandets første konsert var på Tryslingen i Ljørdalen,  en konsert ingen i bandet kommer til å glemme. I 1998 gav de ut CDen Svarta Ballader, og siden den gang har de spilt noen få, eksklusive konserter for begeistrede fans.

Bandet består i dag av: Bjørn Erik Støa, Jon Erik Moen, Bjørn Ola Storbæk, Terje Nylund, Sigrid Stubsveen og André Ensrud Solheim

Kjøp billetter her (325,-/120,-):

https://ljordalen.hoopla.no/event/dunder-snus/


Følg med her og på vår Facebookside for mer informasjon


WOODLAND spiller på lørdagsfesten 6.juli på Lund i Ljørdalen

Woodland er et nyetablert countryband med base i Søre Trysils dype skoger - med "Trysil har talent"-vinneren Kim Daniel Bryni i spissen. Det oser av spilleglede når denne gjengen samles, noe som også vil gjenspeiles når kara står på scenen og tar dere med på en rundreise gjennom alt fra Nashville-twang, Tex-mex og sump-liv i Louisiana.


Ljørdalsdaga 2024 vil bli arrangert fredag 5. til Søndag 7 juli. De fleste arrangementene vil skje på og rundt samfunnshuset Lund midt i hjertet av Ljørdalen. Følg med på Ljørdalsdaga sin Facebookside for mer informasjon og program.

Har du spørsmål eller ønsker å bidra?

Kontakt Lene Bergersen i LGU: 99564036


Ljørdalsdaga er Ljørdalens egen grendehelg som har blitt arrangert hvert år siden 1989. Ljørdalsdaga har blitt en kjær tradisjon for både fastboende, utflyttede ljørdøler og turister. Dagene drives på dugnad, og det er lagt ned utallige timer for å kunne arrangere en helg med blant annet matsalg, konserter, revy, andeløp, grendestafett, dansefester og en hyggelig bodplass med utsalg av lokale varer.

Ljørdalsdaga eies av LGU.


Bilder:

1) Cindy Foss-Floden og Karoline Petrine Nordmo med programmer fra de siste 30 årene. Trygve Opseth

2) & 3) Grendestafett. Trygve Opseth

4) Hestskokasting. Trygve Opseth

5) & 6) Revy. Lene Bergersen

7) Andeslipp. Knut Slåtta

8) Ansiktsmaling. Lene Bergersen